Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 januari 07.54, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två personer har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en ordningsbot har utfärdats på grund av otillåten fordonsbelysning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:24 Trafikolycka E4 Notviken, Luleå. Bil som kört i diket. Polis beordras till platsen. Inga personskador. Bilen bärgas från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

02:35 Skadegörelse Kalix. Man som krossat ruta till entrédörr i samband med att hans kompis glömt nycklarna. Polis beordras till platsen. Mannen som krossat rutan har skadat sig och blöder ordentligt. Patrullen skjutsar honom till sjukhus. Därefter har patrullen varit på platsen och dokumenterat skadegörelsen, en anmälan om skadegörelse kommer att upprättats.

03:10 Rattfylleri Boden. Polis stoppar och kontrollerar en bil i Boden. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilens nycklar tagna i beslag med stöd av Polislagen (PL24§).

04:38 Misshandel Luleå. Samtal om två personer som bråkar i centrala Luleå. Polis beordras till platsen. Det är två män som är osams. Patrull håller förhör och upprättar två anmälningar om misshandel där parterna anmäler varandra.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen