Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Jenny Widén och Stefan Gustafsson.

00.23 Mark, försök stöld genom inbrott
En person är ute och rastar hunden när en kraftig smäll hörs från Gulf på Radhusgatan. Två män och en kvinna anträffas på plats, en av männen har en hammare i handen och en ruta är spräckt. Personerna lämnar platsen och anmälaren väntar kvar på polispatrull som gör en undersökning och skriver en anmälan. Ingen har tagit sig in i lokalen, ingen gripen i nuläget.

00.23 Mellerud, trafikolycka
En buss med 18 passagerare kör av vägen cirka en kilometer norr om Mellerud på E45, räddningstjänst och ambulans till platsen. Inga personskador uppges, en ersättningsbuss kommer till platsen. Polispatrull dirigerar trafik under bärgningsarbetet. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott skrivs.

03.41 Borås, stöld genom inbrott
Samtal kommer in om ett pågående inbrott på Elgiganten på Torggatan. Flera personer bryter sig in och gods bärs ut till en bil på utsidan och alla lämnar platsen. Polis påbörjar ett förföljande och anträffar bilen med gods dumpad i trakten utanför Bollebygd. En av personerna grips på plats och spaning inleds för att gripa övriga som sprungit till skogs. En teknisk undersökning kommer att göras på brottsplatsen. Polis, även med hund spårar efter de personer som ännu inte gripits. Insatsen pågår.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen