Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 januari 06.55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat 31 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits.

22.00 Polis tog emot ett överfallslarm från en livsmedelsbutik i Fröslunda, Eskilstuna. Tre maskerade personer som hotade med stickvapen skulle ha rånat butiken. De ska ha fått med sig en okänd summa kontanter och tobak. Polis åkte dit med många resurser, inklusive hundpatrull, och sökte efter gärningspersonerna, men utan lyckat resultat. Polisen söker vittnen som kan ha sett något före, under och efter händelsen. En anmälan om rån har upprättats.

00.31 En polispatrull stoppade en bilist för kontroll på Södra Kungsgatan i Flen. Föraren misstänktes för drograttfylleri. Det är en man i 30-årsåldern. Han är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott innehav. En passagerare i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott. Båda togs med för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen