Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 januari 12:27

28 januari 09.53, Uppdatering, Borås

Gällande stöld inbrott i Borås i natt.

03.41 Borås, stöld genom inbrott
Samtal kommer in om ett pågående inbrott på Elgiganten på Torggatan. Flera personer bryter sig in och gods bärs ut till en bil på utsidan och alla lämnar platsen. Polis påbörjar ett förföljande och anträffar bilen med gods dumpad i trakten utanför Bollebygd. En av personerna grips på plats och spaning inleds för att gripa övriga som sprungit till skogs. En teknisk undersökning kommer att göras på brottsplatsen. Polis, även med hund spårar efter de personer som ännu inte gripits. Insatsen pågår.

Uppdatering kl 09.09: Ytterligare två personer är nu gripna i sökområdet, totalt tre. Ingen ytterligare information finns i nuläget om personerna. Insatsen fortsätter.  

Uppdatering kl 11.22: Insatsen avslutas på sökområdet, totalt tre gripna. Spanings- och utredningsarbetet fortsätter.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen