Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 januari 22:00

28 januari 16.10, Trafikolycka, personskada, Heby

Flera fordon i krock på RV72

Flera fordon har krockat i höjd med brandstationen i Heby. Enligt initiala uppgifter är en buss, en tankbil och en personbil inblandade.

Händelsen uppdateras

Uppdatering 17.26

Fyra personer som satt i personbilen håller på att lastas i ambulans för vidare transport till sjukhus. Det är för närvarande oklart hur själva olyckan har gått till.

Uppdatering 17.55

Bärgare är på plats för att bärga tankbilen plus ett tillhörande släp. Bärgare är beställd till bussen. Buss och personbil kommer att tas i beslag.

Uppdatering 22.00

Tre män som satt i personbilen har avlidit till följd av sina skador. Polisen har under kvällen jobbat intensivt för att säkerställa identiteten på de avlidna. Två av männen är i 25-årsåldern och hemmahörande i Sala. Den tredje mannen är ännu ej identifierad. Anhöriga är underrättade till en av de avlidna.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen