Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 januari 20:02

28 januari 17.16, Rån, Norrköping

Larm om rån mot butik, Hageby.

18:03 Polisen larmades till en mindre livs på södra delen av Hagebygatan med anledning av att flera gärningspersoner varit inne i butiken och tilltvingat sig varor. Enligt uppgifter på plats ska de sedan ha lämnat butiken.

Polisen är på plats på brottsplatsen och pratar med personal som befann sig i butiken. Ingen person har skadats fysiskt.

18:20 Brottsplatsen spärrades av och en utredning gällande rån påbörjades.
 
Polisen söker med flera patruller efter gärningspersoner men i nuläget finns ingen misstänkt för händelsen.

19:30 En teknisk undersökning har genomförts och avspärrningarna har tagits bort. En del av det gods som gärningspersonerna fick med sig tros ha återfunnits och har tagits i beslag.

Sökandet efter gärningspersonerna fortsätter och texten kommer att uppdateras om det inkommer nya uppgifter under kvällen.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen