Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

29 januari 06.20, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammandrag av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits, två har omhändertagits och fyra har fått genomgå provtagning.

00.19 samtal till polisen om att en bilist väjt för ett djur och därefter kört in i ett vajerräcke på E22 Tingstad. Trafikverket meddelades om skadorna på vajerräcket. Ingen skadad, varken djur eller människa och ingen misstanke om brott.

02.43 SOS-larm till polisen om brand i fordon på Trumpetaregatan i Norrköping. Räddningstjänsten släckte branden och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Inga vittnen har givit sig tillkänna varför polisen gärna tar emot tips på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

03.24 polisen stoppar en bilist för kontroll på Trumslagaregatan i Linköping. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren och två passagerare kan vara drogpåverkade. Förare var en man i 30-årsåldern och han misstänks för drograttfylleri. Två passagerare, män i 25-30-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott. Alla tre fick förlja med för provtagning och förhör. 

04.18 en polispatrull kontrollerade en man i 40-årsåldern som var kraftigt berusad. Han omhändertogs för tillnyktring och är  misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt stöld av en cykel han hade med sig.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen