Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 januari 05.54, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

Kl 22.13 Mölndal, försök till mord alt. dråp
Polis och ambulans larmas till Fågelstensvägen i Lindome. De uppgifter som polisen får handlar om att det varit varit bråk på platsen, möjligen i samband med en fest. Oklart om festen varit på den aktuella platsen. En man uppges vara skadad, oklar omfattning. Han ska bland annat ha huvudskador men i övrigt så är det en väldigt rörig situation. 
När polisen kommer fram så finner man en man som har skador bl.a. i huvudet, det går inte att utesluta att det rör sig om knivskador/skador från någon typ av stickvapen. Polisen finner även två kvinnor och en man i anslutning till den skadade. Dessa uppger att mannen fallit och skadorna ska ha uppkommit i fallet.

Den skadade avförs med hjälp av ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, skadorna bedöms dock inte vara livshotande. Polisen har även funnit skador av samma art på en arm. Den skadade lämnar en annan förklaring då det gäller skadorna till polisen.

Polisen fortsätter med förhör på plats. Polisen finner då en kniv på en av de kvinnor som man hör. Den sammantagna bilden av situationen gör att de två kvinnor och den man som befann sig i närheten av offret grips. De misstänks för försök till mord alt. dråp. En utlandsregistrerad bil tas i beslag. Den man som grips blir väldigt våldsam i samband med gripandet och får beläggas med fängsel mm. Det gör att han även misstänks för våldsamt motstånd. Ingen polis skadas dock.  

Samtliga anhölls av åklagare efter förhör misstänkta för försök till mord/dråp. Den skadade har under morgonen fått lämna sjukhuset.

 

    
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen