Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 januari 07.04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser i Jönköping län.

23:19 Polisen larmades till en villa på Blåbärsvägen. En husägare hade hittat en inbrottstjuv i källaren som sprang från platsen när han blev upptäckt. Polisen har sökt i området utan att hitta på gärningspersonen. Ingenting verkar ha tillgripits. Händelsen utreds som stöld genom inbrott.

00:24 En trafikolycka med två personbilar inblandade. En passagerare i 20-årsåldern fördes till sjukhus med nacksmärtor. Bilarna bärgades från platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

05:26 Polisen larmades till en villa på Töråsvägen. Villaägaren tyckte att det luktade bränt och upptäckte att en okänd man satt i villans uterum och värmde mat på en gasolgrill. Mannen sa att han frös och sprang från platsen. Ingenting saknas från uterummet förutom den man som mannen värmt på.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen