Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 januari 10:38

03 januari 07.17, Detonation, Värnamo

Misstänkt explosion vid bil.

03:23 Polisen larmades till ett villaområde i centrala Värnamo efter att en hög smäll hade hörts.

03:30 Polis var på plats vid en villa där en bil som stod parkerad på en garageuppfart hade skadats. Av skadorna att döma har någonting detonerat vid bilen.

I villan befann sig två vuxna personer, de har inte skadats.

Platsen är avspärrad. Polisen har knackat dörr i området för att få in vittnesuppgifter och kommer att fortsätta med det under morgonen. Initialt rubriceras händelsen som allmänfarlig ödeläggelse genom sprängning.

Polisens nationella bombskyddsgrupp informerades om händelsen och de berodrades till platsen tillsammans med kriminaltekniker.

Det finns ännu ingen misstänkt. Polisen är mycket intresserad av att komma i kontakt med personer som hört, sett eller har andra uppgifter att lämna om händelsen.

08:00 I nuläget kan inga fler uppgifter lämnas med anledning av pågående förundersökning.

10:30 Avspärrningarna är hävda och bombtekniker och kriminaltekniker är färdiga på platsen. Säkrade spår kommer att skickas på analys. Innan analysen är gjord går det inte att säga vad det var för föremål som detonerat. Polisens arbete fortsätter.

I nuläget finns inga ytterliggare uppgifter att lämna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen