Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 januari 08.21, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i Västerbottens län.

23.59 Trafikbrott, Umeå
En bil står på tomgång med nycklarna i på Sandbacka i Umeå. Patrull väntar på att ägaren ska dyka upp, men det sker inte. Polisen lyckas inte heller få tag på ägaren via telefon. Nycklarna tas med till polisstation som hittegods för att säkerställa att ingen obehörig ska ta bilen.

01.15 Rattfylleri, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbilsförare längs Östra kyrkogatan i centrala Umeå. Misstanke om rattfylleri uppstår och mannen, som är 20-årsåldern, tas med för provtagning och kroppsbesiktning. En anmälan om rattfylleri upprättas.

03.03 Brand, Vännäs
Polis kontaktas om en halvklädd, berusad man som står och skriker utomhus. När mannen anträffas framkommer att det har brunnit i hans lägenhet. Lägenheten kontrolleras och det visar sig att det är något som har brunnit på spisen. Polisen ska utreda händelsen vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen