Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 januari 08.42, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser i Norrbotten.

23.55 Misshandel, Älvsbyn
Polis beordras till en adress i Älvsbyn där det har varit bråk mellan en kvinna och en man. Mannen är misstänkt för att ha slagit kvinnan, som han har en relation till. Kvinnan, i sin tur, är misstänkt för att ha misshandlat mannen. Polispatrull upprättar en anmälan om misshandel samt en motanmälan.

00.06 Trafikkontroll, Kiruna
En nykterhetskontroll hålls längs Marknadsgatan i Jukkasjärvi. Samtliga förare var nyktra.

00.59 Misshandel, Haparanda
Polispatrull åker till en adress utanför Haparanda där det är bråk. En man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation till. En anmälan om misshandel upprättas. Polispatrull tar också upp en motanmälan eftersom kvinnan även misstänks ha misshandlat mannen.

01.05 Trafikbrott, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor. Föraren, en minderårig pojke, misstänks för olovlig körning eftersom a-traktorn går som en vanlig personbil. Fordonet tas i beslag och körkortet återkallas. En anmälan om trafikbrott upprättas. Vårdnadshavare är kontaktade.

05.30 Trafikkontroll, Kiruna
Polispatrull kontrollerar stopplikten längs E10 vid Kauppinen. Samtliga förare följde stopplikten.

06.13 Trafikkontroll, Kiruna
Nykterheten hos förare längs Gruvvägen kontrolleras. Samtliga förare är nyktra. Strax därefter upprättas också en nykterhetskontroll längs Adolf Hedinsvägen, även här är samtliga förarna nyktra.


 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen