Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 januari 11.46, Trafikbrott, Tranemo

Ett efterföljande har genomfört från Tranemo till Smålands stenar. En gripen.

En polispatrull försöker stoppa en personbil som kört om en tjänstebil från polisen (civil) i Tranemo. Den misstänkte bilen försöker då köra i från polisen. Ett förföljande inleds.

Färden går vidare mot Smålands stenar och färden är stundtals mycket vårdslös från den misstänkta bilens sida. Händelsen leds från början av vakthavande befäl i region väst men när färden går in in region öst tar vakthavande i region öst över. Beslut tas om spikmatta. Färden går på mindre vägar där det varit relativt glest med trafik.

När man kommit in i Smålands stenar så kan en efterföljande tjänstebil från polisen stoppa den misstänkta bilen vid Östra Järnvägsgatan. En ensam kvinna i bilen som grips. Under efterföljandet så har ytterligare en bil (civil) fått skador. Totalt så skadas tre bilar, misstänkt bil, ett tjänstefordon från polisen (vid stopp) och den tidigare nämnda civila bilen. Inga personskador.

Föraren, en kvinna född -96 misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri, grov olovlig körning samt ej stannat på polismans tecken. Den misstänkta kvinna förs till region väst för avrapportering/utredning. De bilar som skadats bärgas.

   

 

    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen