Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

03 januari 16.02, Stöld, Gislaved

Man greps misstänkt för inbrott

23.19 på onsdagskvällen larmades polis med anledning av ett inbrott i en fastighet i Anderstorp. Fastighetsägaren hade påträffat en okänd man i källaren. Den okände mannen sprang från platsen. Polisen har utfört en brottsplatsundersökning och en utredning om stöld har inletts.

05:26 på torsdagsmorgonen larmades polisen till en anna villa i Anderstorp. Villaägaren tyckte att det luktade bränt och upptäckte att en okänd man satt i villans uterum och värmde mat på en gasolgrill. Mannen sa att han frös och sprang från platsen. Ingenting saknas från uterummet förutom den mat som mannen värmt.

14.06 Polisen fick ett samtal om att en man som stämde in på signalementet från händelserna på Blåbärsvägen och Töråsvägen setts på riksväg 27. Polis beordrades ut och en man påträffades. Mannen, som är i 45-årsåldern, greps av polis.

Mannen misstänks i nuläget för grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen