Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 januari 10:05

30 januari 07.06, Rattfylleri, Stockholm

Kvinna medtagen till stationen för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri. Hon kontrollerades på Östermalm efter en singelolycka.

Polisen fick samtal om en singelolycka på Erik Dahlbergsgatan i närheten av Tessinparken. På plats fattade polisen misstankar om att kvinnan kunde ha kört fordonet under påverkan av droger eller alkohol. Hon medtogs för fortsatt utredning angående misstänkt för rattfylleri.

Uppdatering klockan 10:02
Inne på stationen uppmättes förarens alkoholhalt till 0.37 milligram per liter utandningsluft. Hon är misstänkt för rattfylleri. Hennes körkort omhändertogs och Transportstyrelsen kommer besluta om körkortsbehörigheten ska omhändertas.

Vid olyckan körde föraren in i ett parkerat fordon samt körde på en gångtrafikant. Gångtrafikanten chockades men uppgav att hon inte behövde ambulanssjukvård för smärtan i ena knät.

Polisen kommer utreda hur olyckan gick till.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen