Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 januari 07.29, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, i två fall har ordningsbot utfärdats på grund av felaktig belysning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Trafikolycka E12/E4 Nydala, Umeå. Två lastbilar som kolliderat. Inga personskador. Polis har varit på plats och hållit förhör. Anmälan trafikolycka.

04:51 Trafikolycka Söderslättsrondellen, Umeå. Två bilar som kört in i varandra. Inga uppgifter om några personskador. Polis har varit på plats och utfärdat en ordningsbot.

05:11 Brand i centrala Umeå. Torrkokning i lägenhet i flerfamiljshus. Inga personskador. Polis har varit på plats, ej brott. Patrull lämnar utan åtgärd.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen