Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 30 januari 20:24

30 januari 18.23, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Flera viltolyckor i Jämtland under onsdagseftermiddagen.

16:51 Olycka mellan lastbil och rådjur på E45 mitt i Strömsund. Föraren klarade sig utan skador. Rådjuret sprang från platsen. En eftersöksjägare åker till platsen.

17:33 Olycka mellan personbil och älg på länsväg 323 i Singsån, Ragunda-Hammarstrand. Föraren klarar sig utan skador. Älgen haltar på ett ben, men lämnade platsen. En eftersöksjägare rings in.

17:44 Olycka mellan lastbil och ren på länsväg 546 mellan Grönviken och Sidsjö, Bräcke. Föraren klarade sig utan skador. Strax efteråt kör ytterligare en lastbil på renen, föraren kontaktar polisen. Berörd sameby är underrättad.

18:47 Olycka mellan personbil och älg på väg 756 vid Sandvikssjön, Föllingebygden i Krokoms kommun. Föraren klarar sig utan skador. Oklart om älgen är skadad, den lämnade platsen. En eftersöksjägare rings ut.

19:15 Olycka mellan lastbil och älg på E14 i Duvhed/Duvhedsbyn. Älgen avlivas efter olyckan.

19:18 Olycka mellan personbil och rådjur i Herrö, Härjedalen. Rådjuret lämnade platsen efter olyckan, en eftersöksjägare kontaktas. Inga personskador uppkom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen