Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

30 januari 21.36, Stöld, Nässjö

Man stal kött och hotade butikspersonal.

19.50 Polis larmades med anledning av en stöld i en butik på Rådhusgatan. Enligt samtal till polisen hade en man varit inne i butiken och stulit köttvaror. När mannen konfronterades skulle han ha hotat personal med ett tillhygge, släppt ifrån sig de stulna varorna och sedan lämnat platsen. Ingen person skadades fysiskt vid händelsen.

Stölden skedde ungefär klockan 19.40 och mannen skulle ha lämnat butiken i riktning mot torget och sedan mot Resecentrum.

Polisens initiala sökande efter gärningspersonerna blev resultatlöst. Polisen arbetar nu med att få klarhet i ärendet och är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds att ta kontakt med polisen på plats eller ringa 114 14.

En förundersökning gällande stöld i butik samt grovt olaga hot har inletts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen