Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 januari 07.17, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En personer har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:43 Rattfylleri Luleå. Bil som inte stannar på polismans tecken. Kort förföljande vidtar. Klockan 23:45 kör bilen av vägen och stannar. Inga uppgifter om några personskador. Föraren omhändertas och tas med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk och innehav.

03:52 Trafikolycka Kiruna. Dikeskörd bil på E10 vid Kiruna. Inga personer påträffade i anslutning till bilen. Bilen står ej trafikfarligt. Patrullen märker upp bilen med polisband och lämnar platsen.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen