Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 januari 08.30, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

06:07 Rån Östersund. Överfallslarm inkommer från butik på Körfältet. Polis beordras till platsen. När polisen får kontakt med butiken visar det sig att butiken utsatts för ett rånförsök. Gärningsmannen har sedan lämnat platsen till fots. Personal i butiken kan lämna ett signalement och en av patrullerna som är på väg till platsen ser en man som stämmer överens med signalementet. Han kontrolleras och grips misstänkt för rånförsök. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen