Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 31 januari 20:03

31 januari 16.05, Trafikolycka, vilt, Norrbottens län

Trafikolyckor med vilt i Norrbotten.

15:38 Olycka mellan personbil och ren på riksväg 94 mellan Älvsbyn och Arvidsjaur. Föraren klarade sig utan skador. Renen är död och ligger i plogvallen på höger sida mot Arvidsjaur. Samebyn är kontaktad.

16:16 Olycka mellan personbil och älg på länsväg 505 vid Haraholmen, Piteå kommun. Föraren klarade sig utan skador. Föraren tror att älgen är skadad. Den lämnade platsen efter olyckan. Eftersöksjägare rings in.

16:34 Olycka mellan personbil och två renar på E10 vid Krokfors, Överkalix. Föraren klarar sig utan skador. Bägge renar är döda, de ligger på olika sidor av vägen. Berörd samby är kontaktad.

16:39 Olycka mellan personbil och ren på riksväg 94 vid Nattberg, Älvsbyn. Föraren skadas inte. Renen är död och ligger i sidan av vägen. Samebyn kontaktas.

18:48 Kollision mellan lastbil och älg på Vittaniemivägen, Norra Kengis i Pajala kommun. Föraren klarar sig utan skador. Det är oklart om älgen är skadad. En eftersöksjägare kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen