Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

31 januari 20.17, Trafikolycka, smitning från, Eskilstuna

Man påkörd av bilist som körde vidare.

15.24 En man ringde polisen och berättade att hans kompis hade blivit påkörd på armen och höften när de gick på Hattranvägen i Borsökna, Eskilstuna, och en bilist körde förbi dem. Bilisten skulle ha vinglat över vägen och inte stannat efter kollisionen. Den påkörda mannen fick ont men behövde inte ambulans.

15.49 Polis åkte mot bilägarens hemadress. Han blev misstänkt för vållande till kroppsskada och obehörigt avvikande från trafikolycksplats. Mannen, som är i 70-årsåldern, blåste negativt i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet.

Polisen skjutsade den påkörda mannen, som är i 65-årsåldern, till sjukhus för kontroll. Han ska ha blivit träffad av backspegeln.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen