Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 januari 00.14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

23:01 Misstänkt drogratfylleri, Frösön Östersund.

Efter ett rutinstopp är en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen frigavs efter förhöret och provtagningen.

23:10 Skadegörelse, centrala Svenstavik

Anmälare ringde polisen då någon okänd hade kastat in en snöboll genom fönstret. Patrullen på plats letade i närområdet efter misstänkt utan resultat. Patrullen tog upp en anmälan gällande skadegörelse.

00:33 Försök till grov misshandel, Östersund

Polisen fick samtal om att någon lyste med grön laser från en lägenhet mot folk på gatan utanför. Patruller skickades till platsen och de kunde lokalisera lägenheten. Patrullen samtalade med en yngling i lägenheten som gjort detta, de samtalade även med ynglingens föräldrar. Patrullen lämnade med att skriva en anmälan gällande försök till grov misshandel. Ingen person har blivit skadad i samband med detta. Laserpekaren togs i beslag.

01:22 Bråk/fylleri, centrala Östersund

Flertalet samtal kom till polisen gällande ett bråkande par i centrala Östersund. Då patrullen kom på plats kunde de konstatera att det rörde sig om att det var kvinnan i sällskapet som var väldigt berusad och utåtagerande. Kvinnan som är i 25-30-årsåldern fick följa med patrullen för tillnyktring.

En efternatt utan händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen