Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 januari 07:03

04 januari 00.23, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

00:30 Lugnt i länet

02:30 Fortsatt lungt i länet

05.19 Inbrott centrala Härnösand

Patruller kallades till Hamnkrogen i centrala Härnösand gällande ett pågående inbrott. Patruller som skickades till platsen genomsökte lokalen. Ingen gärningsman fanns kvar på platsen och patrullerna sökte då av närområdet. På platsen kunde konstateras att en ruta var trasig och att okänd gärningman har varit inne i lokalen. Oklart i nuläget om något är tillgripet och utredningsarbete pågår. Ingen gärningman är gripen. Patrullerna har upprättat anmälan gällande stöld genom inbrott, och genomfört brottsplatsundersökning.

05:44 Viltolycka, Sundsvall (av kommunikatör Liv Fahlén)
En bilist har krockat med ett rådjur på riksväg 86 i höjd med Strömås. Inga personskador, men rådjuret dog i olyckan. En eftersöksjägare kontaktad för att ta rätt på djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen