Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 januari 07.02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

07.01 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär, de flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits som misstänkta för brott, ingen har omhändertagits.

03.15 larm om inbrott i en butik på Bergslagsvägen i Taberg. Det visade sig vara ett försök till inbrott eftersom någon har försökt, men inte lyckats ta sig in i butiken. Det finns ingen misstänkt.

04.25 inbrottslarm från en butik på Torget i Vrigstad. Polisen kunde konstatera att det varit inbrott och lokalerna genomsöktes av polis. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad och en brottsplatsundersökning är genomförd. Oklart vad som stulits och det finns ingen misstänkt.

04.30 inbrottslarm från ett företag på Hagaleden i Jönköping. Det visade sig vara ett fullbordat inbrott där tjuvar har tagit sig in genom ett mindre fönster. Polisen spanade i omgivningarna och i samband med detta påträffades en bil med tre män som misstänks för inbrottet. Det är tre män i 20-22-årsåldern och de fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Männen är även misstänkta för inbrottsförsöket i Taberg.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen