Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 januari 07.19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En natt med få inkomna ärenden i länet.

23:27 Brand, Kalix
Larm inkommer om brand på en såg i Kalix. Enligt initiala uppgifter är det spån som börjat glöda. Patrullen upprättar en anmälan om brand, utan misstanke om brott.

00:40 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en ort norr om Luleå med anledning av ett bråk. En man misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna. Mannen, som är i 55-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Han kommer att förhöras under dagen, därefter fattar åklagaren beslut om mannen ska anhållas.

03:42 Viltolycka, Älvsbyn
Ett tåg har krockat med ett rådjur i höjd med Laduberg. Rådjuret ska ha lämnat platsen och en eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

04:30 Viltolycka, Piteå
En bilist har krockat med en älg i höjd med Långnäs flygfält. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter älgen.

05:57 Viltolycka, Överkalix
En lastbilsförare har krockat med en älgkalv på länsväg 813 i höjd med Ertsjärv. Inga personskador, men älgen skadades i olyckan. En eftersöksjägare kontaktas för att avliva djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen