Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

05 januari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson heter Christer Fuxborg.

22.53 Falköping, narkotikabrott m.m.
Två personer kontrolleras på järnvägsstationen efter att de fått gå av tåget. En av dem hade misstänkt narkotika på sig samt den andre hade en kniv. Samtliga saker tas i beslag och två anmälningar skrivs.

23.33 Göteborg, narkotikabrott.
En patrull kommer på ett 10-tal personer på Lisa Sass Gata röka misstänkt narkotika. Flera personer springer från platsen men patrullen fångar in två personer. Båda visar tecken på drogpåverkan varför de får följa med för provtagning, anmälningar skrivs.

23.53 Kungälv, rattfylleri m.m.
En bilist kontrolleras och där blåser föraren positivt varför han får följa med för provtagning. Visar sig att han saknar körkort och detta var inte första gången varför man även har lov till att ta bilen i beslag enligt Trafikbrottslagen.

02.38 Skövde, personrån.
En person blir rånad av för honom 5st okända personer utanför McDonalds. Man hade tvingat honom att ta ut pengar från en bankomat samt även hans mobiltelefon. Polis till platsen som spanar av närområdet men utan resultat, en anmälan skrivs.

04.28 Borås, rattfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Alidelundsgatan och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan. Föraren får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen