Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

06 januari 13.05, Trafikolycka, Falun

Trafikolycka Lv892 i Bjursås

En bilist blir uppmärksam på hur en annan bilist framför sitt fordon på ett mycket märkligt sätt för att senare köra av vägen och ner i ett dike i mycket låg hastighet. Vid närmare kontroll kunde konstateras att berörd förare sannolikt inte var påverkad vid tillfället. Istället framkom efter en stund sådana omständigheter att ambulans och räddningstjänst tillkallats till platsen då alltmer tyder på plötslig sjukdom. Polis är på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen