Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 januari 15:01

06 januari 17.50, Rån, Ystad

Väktare rånad, centrum.

En väktare berättar att en annan väktare blivit misshandlad och rånad i samband med ett arbete vid en bank på Hamngatan. Polis skickas till platsen för kontroll och väktaren förs med ambulans till sjukhus. Platsen spärras av i väntan på teknisk undersökning samtidigt som förhör med eventuella vittnen påbörjas. Övriga omständigheter är inledningsvis okända.

Uppdatering: Väktaren ska ha blivit överfallen av flera gärningsmän som ska ha tillgripit en okänd summa kontanter från honom. Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen som gjort observationer kring brottsplatsen under eftermiddagen fram till 18.00-tiden. Alla vittnesuppgifter är av intresse och mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Uppdatering: Väktarens bil tas i beslag för teknisk undersökning, dörrknackning genomförs i närområdet och kriminaltekniker har genomfört en teknisk undersökning på platsen.

Uppdatering Tisdag 8 januari klockan 15.00

Polisen vill förtydliga för eventuella vittnen att rånet inträffade vid 16.00-tiden i söndags den 6 januari.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen