Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 januari 03.22, Skadegörelse, Landskrona

Två olika smällar, Repslagaregatan samt Bredgatan.

Med anledning av tekniskt problem med den tidigare publicerade händelsenotisen om skadegörelse på Bredgatan publiceras smällarna i Landskrona i samma notis.

23.43: Polis larmas till Bredgatan gällande en hög smäll, som snart kan lokaliseras till Bredgatan. En ytterdörr är skadad och en ruta har krossats i samband med händelsen.

03.22: Polis larmas till Repslagaregatan gällande en hög smäll. På platsen konstateras skador på baksidan av en fastighet. Flera fönster är krossade och delen av en stupränna är skadad.

Inga personer uppges ha kommit till skada i samband med någon av händelserna och ingen misstänkt gärningsperson är gripen. Inget samband har konstaterats. Båda händelserna rubriceras som skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen