Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 januari 08.20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser i Västernorrlands län.

22.52 Stöld, Skönsberg, Sundsvall
Polisen kontaktas om att några personer ses stjäla varor utanför en butik. Personerna lämnar sedan platsen. Polis beordras till platsen. De påträffar tre personer, som misstänks för stölden. Förhör hålls och en anmälan om stöld upprättas.

00.00 Rattfylleri, Timrå
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil längs väg 647 utanför Timrå. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är onykter. Han tas med för provtagning och förhör innan han släpps. Bilen tas i beslag. En anmälan om rattfylleri upprättas.

02.41 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Gullänget. Föraren, en man, tas med för kroppsbesiktning och provtagning eftersom misstanke om att han är narkotikapåverkad uppstår. En anmälan om drograttfylleri, olovlig körning samt ringa narkotikabrott upprättas.

02.39 Fylleri, Sundsvall
Väktare kontaktar polisen om en berusad man på Navet i Sundsvall. Polis beordras till platsen. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är i så dåligt skicka att han behöver sjukhusvård.

05.17 Misshandel, Timrå
Polisen beodras till en adress i Timrå kommun där en person har blivit skuren i handen. Den misstänkte, en man, överlämnas utanför polisen. Mannen som har blivit skuren ska inte vara allvarlig skadad, det är oklart om han har behövt uppsöka vård. En anmälan om misshandel alternativt vållande till kroppsskada upprättas.

Ytterligare en person som befinner sig på adressen medtas för provtagning eftersom misstanke uppstår om att han är narkotikapåverkad. En anmälan om ringa narkotikabrott upprättas.

Övrigt: Under natten och morgonen har fyra viltolyckor inträffat i Västernorrlands län. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen