Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 januari 12:23

07 januari 10.19, Trafikolycka, smitning från, Tjörn

Kvinna påkörd i Skärhamn.

Enligt SOS så har en kvinna blivit påkörd/påbackad av en personbil vid Hamngatan. Händelsen har inträffat i höjd med SEB.

Kvinnan född -41 uppges ha ont i ett ben och vara chockad. Oklart om hon behöver vård. Den vållande bilen har avvikit från platsen. Bilen kördes av en äldre man. Kvinnan omhändertagen av bankpersonal i avvaktan på polis.

Polis på väg till platsen.

Kl 10.46: Polis på plats. Anmälan upprättas. Kvinnan körs av polisen till vårdcentralen för kontroll. Vittnesförhör genomförs på plats.

Polispatrullen meddelar att den misstänkta bilen och föraren anträffats. Föraren, en man delges misstanke smitning från trafikolycka.

PM lämnas även till trafikverket. Föraren kommer att kallas till ny läkarkontroll för att avgöra lämplighet som bilförare.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen