Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 januari 20:13

07 januari 18.45, Inbrott, Smedjebacken

Ett inbrott har skett i en bostad i Vad.

En kvinna ringer till polisen och uppger att det har varit inbrott i hennes hus i Vad. Inbrottet har skett någon gång under eftermiddagen.

Den eller de som har gjort inbrottet har slagit sönder en ruta i ytterdörren och på det sättet lyckats öppna dörren.

Kvinnan kan i nuläget inte se om något är stulet men hennes hund är borta från huset. Det är oklart om hunden har smitit ut i samband med inbrottet eller om den har blivit stulen.

En polispatrull kommer att åka till platsen för att söka efter spår efter den eller de som gjort inbrottet.

UPPDATERING kl.20.08

Det är fortfarande oklart om hunden har smitit ut i samband med inbrottet eller om den eller de som gjort inbrottet har stulit hunden. Som det verkar har inget annat försvunnit från bostaden i samband med inbrottet.

Hunden, som är av rasen Kinesisk nakenhund (Powder Puff vilket innebär att den har päls), är en vit hanhund som heter Arlo.

Om någon sett eller ser en lös sådan hund vore vi tacksamma om ni hörde av er till polisen på 11414.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen