Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 januari 22:51

07 januari 21.42, Övrigt, Norrköping

Skadad man hittad i centrala Norrköping.

20.51 Ambulanspersonal kontaktade polis. De hade larmats till korsningen S:t Persgatan / Skiljegatan i Norrköping där det låg en skadad man på gatan. Ambulanspersonalen misstänkte att det kanske inte var en olycka som hade orsakat mannens skador. Han fördes till sjukhus.

21.01 Den första av flera polispatruller kom till platsen för att försöka ta reda på vad som hade hänt. Patrullerna arbetade med att spärra av delar av området med anledning av att det kunde röra sig om en brottsplats, samt prata med personer på platsen.

Den skadade mannen är ännu inte identifierad.

22.47 Polisen har ännu inte kunnat slå fast vad som har hänt, men det kan handla om ett grovt våldsbrott och ärendet behöver därför behandlas som ett sådant. Några personer som befunnit sig på platsen när polisen kom dit har frihetsberövats. Förhör kommer att hållas under natten. Utöver detta pågår flera utredningsåtgärder, som dörrknackning, och så småningom en teknisk undersökning.

Avspärrningarna kommer att kvarstå tills en teknisk undersökning är genomförd, eller tills att avspärrningarna inte längre behövs.

Ärendet är inne i ett tidigt och känsligt skede och därför kan ytterligare information inte lämnas i nuläget. Polisen kommer inte att kommentera ärendet ytterligare i nuläget.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen