Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 januari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Stefan Gustafsson.

00.16 Falköping, misshandel
I en lägenhet på Warenbergsgatan kommer flera personer i bråk och polis kallas till platsen. En man skall ha slagit en person och sedan lämnat lägenheten, omständigheterna är oklara, ingen är allvarligt skadad. En anmälan om misshandel skrivs.

02.02 Göteborg, narkotikabrott
En inringare ser tre personer vid ett cykelställ på Stenklevsgatan och misstänker att de tre skall stjäla cyklar. Polispatrull kan kontrollera de tre personerna varav två tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott. Ingen anmälan om cykelstöld skrivs, endast narkotikabrott.

03.57 Göteborg, stöld genom inbrott
Larm kommer från en frisersalong på Brämaregatan. Polispatrull kommer till platsen och söker igenom lokalen men ingen finns kvar. Mycket tyder på att ett kassaskåp är stulet, en anmälan skrivs.

05.43 Svenljunga, misstänkt rattfylleri
En personbil har i Sexdrega kört i diket, en förbipasserande stannar och pratar med de två unga männen i bilen, ingen verkar vara skadad.  Polis kommer till platsen och  föraren tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. Ägaren till bilen ombesörjer bärgning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen