Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 januari 06.49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen i polisområde Jönköping har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär. I huvudsak är det kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits, en person har medtagits för provtagning efter misstanke om drograttfylleri.

00.42 Polisen beordrades till en adress i Värnamo med anledning av larm om en skottlossning. Flera polispatruller åkte till platsen och polisen kunde konstatera att det fanns något som kunde vara skotthål i en ruta. Platsen har spärrats av i väntan på en brottsplatsundersökning. Ingen person ska ha skadats vid händelsen. Ingen person är frihetsberövad.

Polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som kan ha upgifter att lämna om händelsen. Den som har uppgifter ombeds ringa 114 14.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen