Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 januari 16.58, Rån väpnat, Göteborg

En man uppger att han blivit utsatt för ett rån vid Hjalmar Brantingsplatsen.

Polisen informeras via SOS om ett rån som ska ha inträffat vid Hjalmar Brantingsplatsen. Offret har lämnat platsen via buss, inga kända personskador. Offret tar kontakt med polisen via en busschaufför.

Rånet ska ha inträffat ca 10 minuter före det att polisen kontaktats. Offret uppger att han ska ha blivit hotad med kniv och att gärningsmannen ska tagit , jacka och en jumper. Offret uppger att det fanns ett flertal vittnen till händelsen.

Gärningsmannen ska ha överlämnat sin egen jacka till offret då rånet ägt rum, offret bär nu denna jacka. 

Polisen möter upp den aktuella bussen för att tala med offret. Samtidigt åker polis mot brottsplatsen för att söka efter gärningsmannen. Ett relativt bra signalement lämnas på gärningsmannen och ett antal personer som var i sällskap med denne. Gärningsman och övriga i sällskapet var tydligt påverkade.

Gäringsmannen beskrivs som följer: 19-25 år, flintskallig, ca 177 cm lång, smal, röd tjock tröja, svarta jeans-påverkad. 

Ännu ingen gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen