Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 januari 20.01, Bråk, Göteborg

Bråk i jourbutik vid Ullevi. En man omhändertagen/gripen.

Polis larmas till en jourbutik vid Ullevigatan. En man har kommit in i butiken, antastat den kvinnan som arbetar i butiken. Kvinnan får dock hjälp av en annan kund i butiken.

Kvinnan som arbetar ensam i butiken rusar ut på lagret där hon kan se via kamera att den man som antastat henne börjar välta inredningen.

Kl 20.02: Polis på plats

Polis anländer när i stort sett halva butiken blivit utsatt för skadegörelse mm. Polisen kan säkra mannen som fortsatt är bråkig.

Mannen blir i första hand omhändertagen för fylleri. Han kommer med största säkerhet även att bli anmäld för skadegörelse samt brott mot den butiksanställda kvinna. Brottsrubriceringen är dock ännu inte fastställd. Förhör kommer att genomföras med den kvinna som arbetat i butiken som underlag för anmälan.    

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen