Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 januari 06.01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett sammandrag av nattens polisverksamhet.

06.08 polisen har sedan midnatt hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär. De flesta ärenden är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott, tre har frihetsberövats av andra skäl.

00.32 en polispatrull stoppade en bilist för rutinkontroll på Sporregatan i Sävsjö. Vid kontrollen blåste bilföraren positivt i polisens sållningsinstrument. Det var en man i 45-årsåldern somfick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri.

03.55 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 40 vid västra Jära. En lastbil som blockerar körbanan och som delvis hamnat i diket. 05.43 bilen har bärgats till en uppställningsplats och vägen är nu fri för trafik. Det finns ingen misstanke om brott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Polisen vill göra trafikanter uppmärksamma på att det råder risk för halka i stora delar av Jönköpings län. Läs mer på Trafikverkets hemsida.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen