Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 januari 10.01, Trafikbrott, Sundsvall

En bilförare försöker köra ifrån en polispatrull som bestämt sig för att stoppa och kontrollera en personbil på Norra vägen i Bosvedjan.

Efter ett kortare förföljande, i tidvis hög hastighet på Ljustavägen i riktning mot Alnö kunde bilen stoppas. Tre personer fanns i bilen. Föraren, en man född 1989, visade tydliga tecken på narkotikapåverkan varför han medtogs för provtagning misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott bestående i eget bruk. Också en av passagerarna medtogs för provtagning p.g.a. drogpåverkan.

Föraren misstänks också för bl.a. vårdslöshet i trafik och för att ej ha stannat på polismans tecken. Bilen togs i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen