Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 januari 14:23

09 januari 12.37, Rån, Svalöv

Hans Perssons väg. Rån mot butik.

Två okända gärningsmän har rånat en butik på Hans Perssons väg och hotat personal med en kniv. Efter rånet har de sprungit från platsen. Enligt uppgit har man tillgripit pengar och cigaretter. Det finns inga uppgifter på att någon person har skadats.

Gärningsmännen beskrivs som män, maskerade och mörkt klädda. Det finns uppgifter på att minst en gärningsman är kortväxt, cirka 155 cm lång.

Polisen tar tacksamt emot tips på 114 14 om någon har gjort iakttagelser eller har uppgifter att lämna. Vid akut information går det bra att ringa 112.

Uppdatering:

14.20 Två misstänkta gärningsmän har kunnat gripas tack vare ett bra samarbete mellan allmänheten och polis. Gärningsmännen är två män/ungdomar i 18-års åldern. De greps i Svalöv på två olika platser strax efter brottet. Polisen har anträffat gods som kan knytas till rånet. Polisen har hållit förhör och genomfört husrannsakan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen