Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 januari 16.25, Inbrott, Lindesberg

Två villainbrott i Stadsskogsområdet i Lindesberg under dagen.

Via 112 inkom samtal till polisen att en anmälare tagit sin tillflykt ut på taket till villan och uppgav att flera personer befann sig inne i huset och slog sönder saker. Ett vittne såg därefter två mörkt klädda personer i uppskattningsvis 16 - 25-årsåldern lämna platsen. En av dessa hade kortklipp hår.

Då en polispatrull anlände hittade man inte på några gärningsmän. En hundpatrull anlände senare och påbörjade spårning ca 30 minuter efter anmälan. Tyvärr är det en tidpunkt på dagen då många är ute och rör sig varför hunden efter en tids sök tappade spåret.

Kl 16:54 inkom nästa anmälan angående ett inbrott i en villa drygt 300 m fågelvägen från det först anmälda inbrottet. De boende hade lämnat huset vid 07-tiden denna morgon. Där uppger man att i vart fall smycken har stulits. Där har tjuven/tjuvarna tagit sig in genom att bryta upp ett fönster.

Brottsplatsundersökning/spårsäkring pågår på båda platserna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen