Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 09 januari 18:11

09 januari 16.50, Våld/hot mot tjänsteman, Nässjö

Larm om hotfull man på Resecentrum.

15.33 Polisen larmades med anledning av att en våldsam, hotfull och aggressiv man skulle befinna sig på Resecentrum. Tre ordningsvakter hade tagit hand om mannen som under väntan på polis blev mer aggressiv och han belades med handfängsel.

16.07 Polis på plats.

16.28 Mannen, som är i 30-årsåldern, omhändertas för fylleri och han togs med till polisstationen. Mannen misstänks för olaga hot och våld mot tjänsteman.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen