Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juli 05:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson. Nedan följer ett urval av kvällen och nattens händelser i länet.

17.04 Misshandel, Bryggaregatan, Alingsås. Samtal inkommer om bråk mellan två män utomhus på platsen. En av männen ska ha blivit misshandlad, och den andre mannen grips som misstänkt.

18.41 Stöld genom inbrott i bostad, Hindsbo, Skara. Anmälare kommer hem och upptäcker att någon brutit sig in genom ett fönster i badrummet. Polis skickas till platsen, och en nmaälan om stöld genom inbrott i bostad upprättas. Det är oklart vad som tillgripits i samband med inbrottet.

19.35 Rattfylleri, Västra Kyrkogården, Sandarne, Göteborg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

22.00 Brand, Bräcke, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där det brinner i träd nära byggnader. Det ska enligt uppgift finnas spridningsrisk. Räddningstjänst släcker, och polis upprättar en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Det är inte känt vad som startat branden.

00.38 Bil som brinner, Tyghusvägen, Göteborg. Polis skickas till platsen, där räddningstjänst arbetar med att släcka brand i bil. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen