Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juli 06:26, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 06. Ingen har gripits, en person har frihetsberövats på grund av misstanke om ringa narkotikabrott.

01.27 Polis kontaktades av ett vaktbolag om ett pågående inbrott i en bostad i Nässjö. En person syntes på en övervakningskamera. Väktare och polis kom dit. Någon hade brutit upp ett fönster på baksidan av huset. Polis sökte med hund men kunde inte hitta någon misstänkt. Det var tillrört i bostaden och oklart vad som eventuellt har stulits. En ytterligare teknisk undersökning är planerade under måndagen.

03.04 En lastbilschaufför kontaktade polisen efter att ha fått sin vindruta och sidospegel krossade. Ett par personer hade slängt ner föremål från en bro som går över E4, nära Målaregatan, vid Skillingaryd, Vaggeryds kommun. Polis sökte efter de som gjort det men kunde inte hitta någon. Lastbilschauffören klarade sig utan skador och lyckligtvis orsakade händelsen ingen trafikolycka.

Några grövre brott än notiserna ovan har inte kommit till polisens kännedom. Polisen har hanterat diverse trafikbrott, viltolyckor, larm om bråk och andra larm som inte har lett till några brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen