Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juli 06:35, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson. Nedan följer ett urval av kvällen och nattens händelser i länet.

17.35 Stöld / inbrott i bostad, Simlångsdalen, Halmstad. Polis skickas till en bostadsadress efter samtal om stöld genom inbrott. Man ska ha tagit sig in i bostaden via ett vädringsfönster, och därefter tillgripit smycken. Man kommer under dagen att göra en brottsplatsundersökning. Det finns ingen misstänkt.

20.32 Rattfylleri, Backa, Kungsbacka. Anmälare ringer polis efter att ha bevittnat en vinglig färd med en personbil. Bilen ska ha varit på väg ner i diket flera gånger, men ska nu ha stannat. Polis anträffar bilen, och föraren blåser positivt för alkohol, och tas med för provtagning.

03.31 Rattfylleri, Ölmanäs, Kungsbacka. I samband med en trafikolycka anträffas en bil tom på en åker. Två män anträffas, och båda uppger att de varit passagerare i bilen. Båda tas med för provtagning som misstänkta för rattfylleri. I samband med olyckan har även staket till en hage med hästar körts ner. Ägaren underrättas om detta.

04.08 Stöld / inbrott, Stortorget, Laholm. Väktare avbryter ett pågående inbrott i en optikerbutik. Två maskerade gärningsmän lämnar platsen i bil. En anmälan försök till stöld upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen