Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juli 06:40, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, tre personer har omhändertagits på grund av fylleri, samt misstankar om narkotikabrott och drograttfylleri.

22.33 Det kom larm om pågående inbrott i en matbutik i Oppeby, Nyköping. Ett vittne hade sett två personer på taket till butiken. Polis kom dit och fick tag i fyra pojkar i tonåren, straffmyndiga. Deras föräldrar kontaktades, som kom och hämtade pojkarna. Polisen skriver anmälan om försök till stöld. En lucka på taket hade brutits upp. Pojkarna ska ha varit på väg att lämna när polisen kom dit.

Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom under natten. Ledningscentralen och patrullerna har i övrigt hanterat några viltolyckor, larm om bråk som inte visade sig vara av allvarligt slag, samt utfört en mängd kontroller som inte ledde till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen