Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juli 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, tre personer har frihetsberövats på grund av fylleri samt narkotikapåverkan.

02.20 Polisen kontaktades om inbrott på Kolmårdens djurpark. Ett vittne hade också sett en bil lämna platsen. Polisen sökte med flera patruller i området men kunde inte hitta någon misstänkt. Någon ska ha tagit sig in i en kontorslokal, men preliminärt inte fått med sig något. Polisen skrev en anmälan om försök till stöld.

Några grövre brott har inte kommit till polisens kännedom. I övrigt har ledningscentralen och patrullerna arbetat med psykisk ohälsa, viltolyckor, trafikbrott, m.m., samt åkt på larm om bråk som visade sig vara mindre allvarliga.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen