Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 juli 07:33, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:20 Trafikbrott, Luleå
Polis beordras till Sunderbyn där en ordningsvakt stoppat en kvinna från att hoppa in i en bil. Patrullen håller förhör med kvinnan och upprättar en anmälan om grov olovlig körning, då hon saknar rätt behörighet.

05:44 Trafikolycka, Piteå
Larm inkommer om en singelolycka på E4 i höjd med Öjebyn. Bilen ska stå i diket i norrgående riktning. En person fördes till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckan.

Uppdatering gällande försvunna personer i Piteå och Arjeplogs kommuner, kommer att ske under förmiddagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen