Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 01 juli 21:47

01 juli 17:40, Efterlyst person, Kumla

En efterlyst person är anträffad i Kumla.

En ledig polis såg en man som hon kände igen som en person som var efterlyst som misstänkt för ett rån som skett i norra länet under slutet på juni.

Den lediga polisen ringde till regionens ledningscentral och kallade på en polispatrull. Den lediga polisen gick fram till mannen och pratade med honom och hade kontroll på honom fram till dess att polispatrullen var på plats och han kunde frihetsberövas. Allt gick mycket lugnt till väga.

Mannen är förd till polissationen för förhör och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte.

UPPDATERING kl. 19.13

Den frihetsberövade mannen, som är i 35-årsåldern, är misstänkt för att ha varit inblandad i ett grovt rån mot ett äldre par i Hällefors kommun den 28 juni. Sedan tidigare är två män häktade i detta ärende.

UPPDATERING kl. 21.46

Mannen är numera anhållen, alltså fortsatt frihetsberövad. Det är en åklagare som har beslutat detta.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen